Кілька днів минуло, як закінчилася одна з наймасштабніших виставок у сфері шкіргалантереї, яка проходила в м.Києві в МВЦ за адресою Броварський проспект 15. Ми вперше брали участь у події такого плану. Виставка закінчилася - а ми підводимо підсумки. У цьому році на виставці було представлено більше 400 учасників. І це не тільки українські бренди, але і Німеччина, Туреччина, Румунія, Польща, Португалія та багато інших. Протягом 4 днів ви могли відвідати виставку.

Наш стенд користувався величезною популярністю серед улюблених клієнтів і вже старих, перевірених часом, оптовиків і дроперів. Нам дуже приємно було вас всіх бачити.

Завдяки виставці ми також познайомилися і починаємо співпрацю з новими партнерами. Так що чекайте скоро багато новинок у нас на сайті. А також ми змогли надихнутися усіма побаченими дизайнами на виставці і виділили для себе безліч найкращих ідей і пріоритетів в сфері шкіряних аксесуарів.

Кілька плюсів участі в подіях такого плану:

  • нові знайомства;
  • знижки на весь товар від виробників;
  • можливість отримати найвигіднішу пропозицію;
  • надихнутися новинками європейських виробників;
  • показати свій асортимент і поділитися новими надходженнями зі своїми постійними клієнтами;
  • почути всі ваші побажання щодо нашої роботи і нашої продукції.

Насправді, виставка це чудова можливість побачити свого клієнта і наживо поспілкуватися про ваші потреби. Адже ми завжди стараємося для вас.

Тепер набагато більше магазинів в Україні і за її межами будуть знати нас в обличчя!

В рамках виставки ми представили свої новинки з Таїланду. Ми привезли аксесуари з екзотичної шкіри ската, морської змії, крокодила і пітона. Варто зазначити, що ми самі привозимо всі екзотичні товари з Таїланду. Ми були впевнені, що екзотика не залишить байдужими наших клієнтів і партнерів і отримали дуже багато відгуків від вас. Можна зробити висновок для тих, хто ще думає над участю в заходах такого роду - однозначно варто спробувати! Зовсім трохи і в нашому магазині буде поповнення асортименту. Ми приготували для вас багато новинок за доступними цінами.

Наші менеджери будуть завжди раді допомогти вам у виборі і підібрати ідеальний аксесуар, а також вручити подарунок. Чекаємо вас всіх з понеділка по суботу в нашому шоурумі. У нас тільки якісні речі.