Цього року літо буде незвичайним для кожного з нас. Якими ж аксесуарами слід запастися до настання теплого, морського сезону?

1. Маски

Так-так саме захисні маски. Вони продовжують займати лідируючі місця по продажах в цьому сезоні. Призначення масок вже пішло від суто медичних цілей. Вони стали невід'ємним аксесуаром на світових подіумах. Імениті дизайнери навіть створюють нові колекції рясніють розмаїттям таких виробів.

Серед популярних оформлень масок варто виділити принти, флористичні мотиви, різноманітні написи і забавні картинки. Також особливою популярністю в Європі користуються маски з екокожі.

2. Клатч

Весілля, дискотека, випускний або просто вечірня прогулянка. Не забудьте взяти з собою маленький клатч, який завжди буде у вас під рукою, і не буде обтяжувати ваші руки. Пудра, гроші, помада і парфуми. Найнеобхідніше для дівчини легко поміститься в цю маленьку сумочку.

3. Бананка

За останні роки популярність бананки набрала величезних обертів. Немає нічого зручніше маленької поясної сумочки для водіїв або в дорогу. Ви не будете весь час шукати ваш телефон, гроші або паспорт - вони прямо у вас перед очима. Вартість такої сумки буде нижчою за звичайну, в той час як її практичність виправдає ваші очікування на 100%. Якщо в перші роки появи таких сумочок їх носили більше хлопці, то тепер поясні сумочки охоче носять і дівчата. Підбираєте декорування під ваш смак і ваша стильна сумка поруч з вами.

4. Сонцезахисні окуляри

У нашому магазині представлені найрізноманітніші моделі сонцезахисних окулярів. Вони не тільки захистять ваші очі від яскравого сонця, але і створять завершеність образу і додадуть впевненості. Вибирайте свою форму, колір лінз і оправу і насолоджуйтеся літом в нових окулярах.

5. Дорожня сумка

Ви вже купили путівку на море? А про дорожню сумку подбали? Шкіряна дорожня сумка проноситься набагато довше текстильної та витримає не одну подорож. Ви можете розглянути варіант покупки сумки на колесах, щоб вам було легше її носити наповнену морем суконь і купальників для незабутнього відпочинку.